Installatie Service

Geen zin, kennis of tijd om zelf uw plugin te installeren? Laat Postcode Checkout dit voor u doen. Het enige wat je ons hoeft aan te leveren zijn de huiste gegevens (via het aanvraagformulier) en wij regelen de rest.

Let op: Deze service geldt alleen voor installaties van reeds bestaande plug-ins van Postcode Checkout. Het gebruikte pakket moet volledig werkend geïnstalleerd zijn op de omgeving. Eventuele externe plug-ins kunnen ervoor zorgen dat de installatie langer nodig heeft dan de beoogde 5 werkdagen!

INSTALLATIEkosten

Éénmalig € 50,- excl. BTW*

Postcode Checkout installeert de gewenste plug-in binnen één week (na ontvangst van alle benodigde en correcte gegevens), tenzij anders afgesproken.
Kosten zijn per installatie per plugin* en je dient in het bezit zijn van een geldige plugin met licentie.

*Bij webshops met maatwerkthema's voeren wij eerst een controle uit. Mocht blijken dat zich problemen voordoen, dan stemmen wij vooraf met je af welk (betaald) meerwerk er bij de installatie komt kijken.

Wat houdt de Installatie Service in?

- Postcode Checkout installeert de plug-in in jouw softwarepakket;

- Postcode Checkout configureert de Postcode Services in de beheeromgeving van jouw softwarepakket;

En wat doet postcode checkout níet?

- Het stijlen/vormgeven/aanpassen van eventuele teksten/afbeeldingen.

*Belangrijk om te weten: de aangeleverde gegevens dienen correct en volledig te zijn. Als dit niet het geval is, kan de installatie langer duren en kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Controleer daarom je gegevens altijd goed, voordat je het formulier verzendt!

Installatie aanvragen
Installatie aanvragen