Over Postcode Checkout

Postcode Checkout is een dienst van CodeBrain BV.  wij bieden webshopeigenaren via plugins de mogelijkheid om op hun website straat- en plaatsnamen aan te laten vullen na het invoeren van postcode en huisnummer. Hierdoor behoren problemen door foutief geschreven of niet bestaande adressen tot het verleden. Bij Postcode Checkout ontwikkelen wij deze toepassingen constant door om de plug-ins en scripts veilig en up-to-date te houden. 

 

HET Postcode Checkout Framework

Elk webshoppakket heeft een gebruiksaanwijzing. Deze pakketten werken in technische zin ten opzichte van elkaar anders. Hierdoor is het noodzakeljk voor elk soort pakket een aparte plugin te bouwen. Door de constante vernieuwing op dit gebied hebben we een framework gemaakt waarmee we de realisatie van plugins versnellen en versimpelen.

Ons framework vormt een brug tussen de webshoppakketten en de Postcode Check en zorgt voor een snelle, krachtige oplossing. Zodra er een nieuw softwarepakket of andere update op de markt is, hoeven wij met dit framework slechts één koppeling te maken. Op die manier kan Postcode Checkout de nieuwe plug-in binnen no-time verenigen met de rest van de varianten in het framework, zonder dat jij en jouw klanten daar hinder van ondervinden.

Postcode Checkout zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een veilige plugin in combinatie met een goede service.