Controle Service

Krijg je een foutmelding te zien, of wil je de garantie hebben dat de plug-in correct geïnstalleerd staat? Geen probleem. Postcode Checkout biedt namelijk de controle Service aan. Tegen een vast, laag tarief controleren wij de koppeling tussen je webshop en de postcode services.

Vaak treden meldingen op wanneer er iets geüpdatet is aan de omgeving waarop de plugin geïnstalleerd staat.
Denk aan één van de volgende zaken:

- Serverupdate;

- Nieuwe versie van het gebruikte webshoppakket of CMS;

- Maatwerkthema's geïnstalleerd;

- Maatwerkplugins geïnstalleerd;

- Andere modules/plugins geüpload of geïnstalleerd die mogelijk een conflict opleveren;

- Aanpassingen aan bestanden gemaakt op de FTP-omgeving door externe bureuas o.i.d.

Let op:
Deze service geldt alleen voor installaties van reeds bestaande plug-ins van Postcode Checkout.
De plugin moet al geïnstalleerd zijn. Wil je liever dat wij dit voor je doen? Vraag dan de installatie service aan!

CONTROLEkosten

EUR 25,- excl. BTW*

Postcode Checkout controleert de plug-in binnen één week
(na ontvangst van alle benodigde & correcte gegevens tenzij anders afgesproken).

Wat houdt de POSTCODE CONTROLE Service in?

- Postcode Checkout controleert de geïnstalleerde plug-in;

- Postcode Checkout controleert de plug-in in de beheeromgeving van uw softwarepakket;

- Postcode Checkout koppelt terug wat u moet doen om de plug-in weer werkend te krijgen;

En wat doet POSTCODE checkout níet?

- Installeren van de plug-in;

*Belangrijk om te weten:
de aangeleverde gegevens dienen correct en volledig te zijn.
Postcode Checkout is anders genoodzaakt de controle een week uit te stellen en eventueel extra kosten in rekening te brengen.
Controleer daarom uw gegevens altijd goed, voordat u op Verzenden drukt.

Controle aanvragen
Controle aanvragen